Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Londonban nem jó egyedül...barátkozzunk hát!  (Megtekintve 1399 alkalommal)
Csilla
Newbie
*

Profil megtekintése E-mail
« Dátum: 2010. szeptember 21, 17:51:44 »

Sziasztok!

Csillának hívnak, jelenleg Neasdenben lakom (North London, Jubilee line) és barátokat keresek Londonban, hogy szabadidőnkent tartalmasan töltsük el. Célom nem a programok hajszolása, hanem hiányoznak számomra a kellemes kávé melletti beszélgetések, persze London felfedezését is szívesen megosztanám másokkal. Nagyon szeretem a jazz-t, a komolyzenét, elgondolkodtató könyveket és filmeket és a jó társaságot. Ha van kedvetek ismerkedni  és kialakítani egy összetartó baráti társaságot, írjatok a - kmeczko@yahoo.com címre! Ne tétovázzatok, mert az élet rohan és itt az ideje, hogy egymásra találjunk!:)

Szép napot mindenkinek!

Csilla
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 25, 17:38:13 írta Csilla » Naplózva
Juszti
Newbie
*

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2010. október 06, 14:14:49 »

Szia CSilla!

En Juszti vagyok es szeptember 17-en kerultem ki ide Angliaba(feltham)-ba.A celom hogy nyelvvizsgat szerezzek illetve hogy egy kis penzt szerezzek az egyetemre.Mivel emiatt nagyon nem tudok nyelvsuliba jarni igy nem is tudtam megismerkedni senkivel.Viszont jo lenne ha valaki tamogatna hogy maradjak mert a csalad sem az igazi foleg ami a gyereket illeti.Le kell kuzdenem a vagyat hogy haza ne menjek ido elott.Nagyon szeretek olvasni zenet hallgatni es komoly dolgokrol is beszelgetni.Email cimem:juszti91gmail.comRemelem osszejon:)udv:juszti:)
Naplózva
nagytalp
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2011. február 15, 01:06:26 »

Sziasztok ! Nem tudom szabad e ilyet leírni...3 hete vagyok itt Londonban, de már nagyon kész vagyok .
Nem arra vágyom mint legtöbb pasi, én kölcsönös alapon gyengéd romantikus társra vágyom akivel sokszor tudnék találkozni.
Tudom ez most olyan ciki...ezt  leírni, de lehet hogy titokban van olyan kedves lány, aki pont úgy érez mint én és így mindkettőnknek jobb lesz itt.
Sok dolgot nem akarok kiadni magamról, mert lehet sokan elítéltek .
Aki érdeklődik, az ne gondolkodjon rajta sokat, mert aztán mégsem teszi meg....én is gyorsan írtam, nem őrlődtem rajta, mert még rosszabb.

Erre az email-ra írj !!!

ikerpatron@citromail.hu

Üdv
Naplózva
Perjesiilona
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2011. december 30, 22:26:35 »

Szeretnem ha segitenel Londonban szallast talalni megfelelo arert.ill.szallodai takaritast szeretnek ilyen gyak om van (e mail telefonszam kellene).Irorszagbol mennek at jan kozepen,a munkamhoz meg tanulni,s foleg gyakorolni kell az angolt.
Ha tudsz angolul,szivesen tanulnek veled,es talalkoznek.Kerlek irj e mailem re valaszt.perjeilona@gmail.com
jan 3 an hivhatlak,vagy skype
Koszonom Ica
Naplózva
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás: