Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: EGYÜTT BARANGOLNI LONDONBAN  (Megtekintve 2967 alkalommal)
Andrejjja
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #30 Dátum: 2010. szeptember 02, 17:14:26 »

Szia Gyongyi,

Szivesen barangolnek Londonban es kornyeken. En is otthon voltam egy kicsit, es mire visszajottem mindenki elkoltozott.
Neked hogy szokott szabad idod lenni?

Szioka
Andi
Naplózva
Rita
Newbie
*

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #31 Dátum: 2010. szeptember 22, 10:41:02 »

Sziasztok,

Van itt valaki esetleg Uxbridge-ből vagy környékéről?  Mosolyog

Üdv
Rita
Naplózva
laci_stevo
Newbie
*

« Válasz #32 Dátum: 2010. szeptember 26, 08:38:44 »

Sziasztok!

Bár már pár hete Angliában dolgozom, még csak 1x jártam Londonban (a Wembley-ben, az angol-magyaron  Kacsint )
Ha el tudom intézni, hogy jövő vasárnap szabadnapos legyek, már délelőtt átmennék Londonba (Stevenage-ben élek/melózok), hogy az esti Republic koncert előtt kicsit szétnézzek a városban.

Ha van valaki, aki szintén tervezi, hogy jön a koncertre és volna kedve előtte közösen barangolni egyet, nagyon szívesen venném, ha írna.

Vagy itt, a fórumban, vagy e-mail-ben == > vagasilac@gmail.com

Ha a jövő hét nem jön össze, akár máskor is mehetnénk.

Üdv.:
Laci
Naplózva
seszter27
Newbie
*

« Válasz #33 Dátum: 2010. október 19, 23:00:18 »

SZiasztok

En most koltoztem Londonba, kb. egy honapja, mar barangoltam is, de sajna egyedul. A 17.keruletben lakom, a Wandsworth Common kornyeken, a Victoria megallo feloranyira van. Hetvegenkent szabad vagyok, hajlando vagyok egyutt kavezni, pletyozni, setalni, shoppingolni, sot szeretem a kis kocsmakat, a sort es a bort sem vetem meg:)
Eszter vagyok, 27 eves, erdelyi magyar lany, aki eloszor mereszkedett el ennyire messzire az otthonatol. SZoval ha nektek is van idotok es kedvetek, legyszi irjatok. koszi

Naplózva
ibijanu
Newbie
*

« Válasz #34 Dátum: 2010. október 21, 16:39:27 »

Sziasztok,

En Ibi vagyok es szivesen megismerkednek egy par uj emberkevel.
November elejetol koltozok le Kingston-ba Bristolbol.

Ha valakinek van kedve osszeismerkedni es dumcsizasra vagy kavezasra, netan egy kis shoppingolasra vagyna irjon batran a mail cimemre.

Udv mindenkinek.

Ibi Vigyorog

ibi.biro85@gmail.com
Naplózva
nagytalp
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #35 Dátum: 2011. február 15, 00:32:07 »

Sziasztok ! Nem tudom szabad e ilyet leírni...3 hete vagyok itt Londonban, de már nagyon kész vagyok .
Nem arra vágyom mint legtöbb pasi, én kölcsönös alapon gyengéd romantikus társra vágyom akivel sokszor tudnék találkozni.
Tudom ez most olyan ciki...ezt  leírni, de lehet hogy titokban van olyan kedves lány, aki pont úgy érez mint én és így mindkettőnknek jobb lesz itt.
Sok dolgot nem akarok kiadni magamról, mert lehet sokan elítéltek .
Aki érdeklődik, az ne gondolkodjon rajta sokat, mert aztán mégsem teszi meg....én is gyorsan írtam, nem őrlődtem rajta, mert még rosszabb.

Erre az email-ra írj !!!

ikerpatron@citromail.hu

Üdv
Naplózva
Eva78
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #36 Dátum: 2011. szeptember 04, 12:00:26 »

Szia, Eva vagyok Stevenageben elek,immar harom honapja, ha volna kedved,talalkozhatnank, esetleg levelezhetnenk
Naplózva
Eva78
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #37 Dátum: 2011. szeptember 04, 12:12:32 »

Sziasztok!

Stevenageba elek es dolgozom immar harom honapja. Baratokat keresek, akikkel tudnek hetvegenkent talalkozni, beszelgetni, kirandulni.
Naplózva
Perjesiilona
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #38 Dátum: 2011. december 30, 22:12:20 »

Szeretnek kerni olyan elerheto szemelyt~e mailen is,aki anyagilag elerheto londoni szallast es szallodai takarito munkahoz segitene.Januar kozepetol mar dolgozni is szeretnek folyamatosan.Irorszagbol lenne lehetosegem atmenni UK ba Londonba.
Koszonom  Ilona
Naplózva
Dóra
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #39 Dátum: 2012. január 08, 21:15:19 »

Éva78.

Keres meg ha gondolod.
Naplózva
Perjesiilona
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #40 Dátum: 2012. január 11, 23:40:50 »

Dora
En vasarnap 15 en Londonba utazom vart volna Takaritas szallodaban.A jegyem megvan,de valamiert ertetlenul allok,mert
mintha dugaba dolne."nem jon ki elem a repterre,nem er ra velem foglalkozni"de en ilyet nem is kertem.Ez az illeto szallast munkat kinal itt valahol.
Nos en vasarnap reggel Dublinbol elutazom Londonba.
Szurjuk ki mar valaki szemet,hatha akad nekem mashol szallas,takaritas.200 fontom lehet(euroban)
Te hol vagy?Tudnal segiteni egy kicst?
Itt Malahide on au pair voltam.Szeretek itt is.Nyugodtakkedvesek az emberek.Varom valaszod.perjeilona@gmail.com
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  

Ugrás: